Vandaag 80 jaar geleden………………

Vandaag kwam ik toevallig langs de begraafplaats in Onstwedde. Ik was op zoek naar het graf van de twee omgekomen vliegeniers van het vliegtuig dat in 1943 is neergestort bij Smeerling. Het moest blijkbaar zo zijn dat ik daar heen ging, want vandaag was het precies 80 jaar geleden dat beide omkwamen. Het. verhaal van het neergestorte vliegtuig vindt u op de website Aaltjesstee:

https://aaltjesstee.nl/jachtbommenwerper-wo-ii/

 

2 gedachten aan “Vandaag 80 jaar geleden………………”

  1. Dat blijven bijzondere plekjes, zeker in deze tijd van het jaar.
    Ik heb vandaag met mijn fotomaatje een monument monument en de restanten van een Joods Werkkamp bij Blesdijke bekeken.

  2. Nu wij ook niet meer zo ver weg gaan als vroeger ontdek je steeds meer leuke plekjes dichter bij huis. Dat werkkamp in Blesdijke zal ik ook op mijn lijstje zetten. Misschien komen we deze zomer daar wel eens in de buurt.

Reacties zijn gesloten.